Assortiment 


in ons assortiment hebben wij o.a. de volgende topmerken:VAN DIJK TOYS weet wat kwaliteit is. Houten loopwagentjes, bakfietsjes, garages, fornuisjes en nog veel meer.
De producten van het Franse speelgoedmerk DJECO worden ontwikkeld door een team van bekende illustratoren, ontwerpers en grafische kunstenaars. Het brede assortiment bestaat onder andere uit knutselpakketten, puzzels en kinderkamerdecoraties. Betaalbare kwaliteit voor Frans design!


HABA is een Duits topmerk vooral op het gebied van fantasierijke kinder spelletjes. Het spel Boomgaardje is een klassieker voor kinderen vanaf 2 jaar.


In een speciaalzaak is KAPLA niet meer weg te denken. Grenen houten plankjes van exact dezelfde maatverhouding waarvan de meest fantastische bouwwerken gemaakt kunnen worden.
Om in sprookjes sferen te blijven zorgt DE NOEST voor o.a. kabouter-en silhouet lampen. Nederlands handwerk.

Paola Reina is al decennia bezig om poppen te maken die aansluiten bij de droom- en ideeën wereld van kinderen. En dat is gelukt !

Ambachtelijk gemaakte poppen uit Spanje die gemaakt zijn van zacht fosfaatvrije PVC en de zachte lijfjes zijn gevuld met natuurlijke vezels ( katoen)

Poppen die emoties, gevoelens en magische momenten oproepen bij kinderen over de hele wereld.

Deze betaalbare kwaliteits poppen zijn al verkrijgbaar vanaf  € 24.95Nieuw in ons assortiment zijn de knuffelige hand- en vingerpoppen van het Engelse merk PUPPET COMPANY
TRULLALA tovert met haar fraaie verkleedkleren kinderen om in prinsessen en stoere ridders en piraten.